PPZ° Sessies

PPZ ° Mat

 Puur Pilates Zeeland biedt je deze bewegingsvorm op de Mat aan voor alle leeftijden, met persoonlijke aandacht in vernieuwde studio Strandplevierhof te Middelburg. Je kan de sessies volgen samen in een groep van 3-6  personen, een duet of solo. Er zijn klassieke Pilates sessies , soms met een uitstapje, op 2 soorten Pilates matten (Airex, en zachtere matten met strap) met Magic Circle’s, stretchbanden, Sissel rollers en overige props. Oefen regelmatig en voer de bewegingen secuur en met flow uit. Begin vandaag en geef uzelf een herboren lichaam!

PPZ° Mat Bloksessie St. Laurens  wordt gegeven in een groep van 6 - 8 personen in de voormalige raadzaal van Praktijkcentrum "Het Gemeentehuis" Middelburg.

PPZ ° Apparatus

Puur Pilates Zeeland biedt je deze bewegingsvorm aan met persoonlijke aandacht op de toestellen te Middelburg.  De enige echte originele Reformer van Gratz staat in de studio. Daarnaast zijn er Small Barrels, en een Balanced Body Springboard met diverse veren van Balanced Body en Gratz, naar gelang de behoefte van revalidatie of sporttraining. Laat uw lichaam zich door de toestellen begeleiden en verdiepen!

PPZ ° Rolling

 Puur Pilates Zeeland biedt je deze rustige oefenrolmethode aan met diverse maten ballen, Melt en Franklin ballen en een zachte Sissel en Melt roller. Door middel van diverse technieken wordt je lichaam gerehydrateerd, ontstaat er een hernieuwde communicatie met je gevoelszenuwstelsel, vergroot het je lenigheid, en verlicht het jouw pijn en stijfheid. Herhaal ook thuis, 10-15 minuten per keer is al voldoende.

Meld je aan en start met rolling.

"De overlevingskansen tegen een virus worden aanzienlijk verbeterd als het lichaam snel  wordt gerehydrateerd, waardoor het tijd heeft om infecties te bestrijden".

Inside The Human Body UK 2018

PPZ ° StartSessies

Puur Pilates Zeeland geeft op dit moment alleen nog nieuwe duetten of private sessies. Voor groep sessies kom je op een wachtlijst, maar online kan je wel meedoen. Zodra de coronamaatregelen verruimd worden is er meer plaats bij groep sessies. Neem gerust contact voor meer informatie.

06 20 77 14 74

Danielle Franken

Klassiek Pilates Gecertificeerde Teacher

Mat & Apparatus

puurpilateszeeland@icloud.com

www.puurpilateszeeland.com

made by Tom van den Muijsenberg

© Puur Pilates Zeeland

2015-2021

privacy policy