top of page

PPZ° Tarieven

Vanaf oktober 2020 worden de tarieven aangepast.

                              Meer info volgt.         

PPZ° Tarieven Losse Sessie

             PPZ° Mat Groep/ Proef      15 euro       

             PPZ° Mat Duet                      22 euro  pp     

             PPZ° Mat Solo                       44 euro       

             PPZ° Apparatus Solo           56 euro    

             PPZ° BlokSessie                     (n.t.b.)

PPZ° Strippenkaart      

             PPZ°6  Strippenkaart            81 euro        2 maanden

             PPZ°12  Strippenkaart       144 euro        4 maanden

Condities: Strippenkaarten zijn 2 - 4 maanden geldig vanaf 1e sessie van kaart. Een sessie duurt 60 minuten. Afmelding graag per whatsapp, e-mail of sms 24 uur voor aanvang van sessie, anders wordt de sessie gerekend. Betaling uiterlijk 48 uur  voor aanvang van de 1e sessie. Betaalde kaarten worden niet terugbetaald. Reis- parkeer -en tolkosten afhankelijk van locatie.

Een PPZ° Strippenkaart koop je als je in een PPZ*Mat Groep meedoet. Vanaf 3 personen aanwezig is het tarief 1 strip pp. Als je met 2 personen van de groep aanwezig bent gaat de sessie ook door en is het tarief 1,25 strip pp. 

Je kan ook een PPZ° Strippenkaart aanschaffen voor individuele sessies of een vaste duet:  voor een PPZ*Mat Solo is het tarief 3 strippen, een PPZ*Apparatus Solo 4 strippen,  en een PPZ*Mat Duet 1,5 strip.

Er worden alleen strippen afgeschreven als je aanwezig bent of je hebt je niet afgemeld 24 uur van te voren. Bovendien kan je met je strippenkaart mat groep, mat duet, mat solo of apparatus solo combineren.

Na de eerste sessie ontvang je jouw kaart digitaal per email, zodat de geldigheidsdatum bekend is. Vervolgens worden na elke sessie de benodigde strippen afgeschreven. Als je kaart vol is dan ontvang je het overzicht van je volle PPZ*Strippenkaart weer per email. Overzichtelijk en transparant.

Een PPZ°Bloksessie bestaat uit een aantal sessies (ongeveer 12 per blok). Je betaalt 1 tarief per blok en er is geen restitutie. Het is mogelijk om 1 gemiste sessie in te halen.

PPZ° Proefsessie is altijd mogelijk. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

PPZ°  Algemene Voorwaarden  zijn te lezen voor en komen tot stand na het inleveren van het inschrijfformulier en/of bij deelname aan een (proef)sessie of workshop. De  algemene voorwaarden zijn ook op te vragen bij mij.

BTW ID nummer: NL00 1980 066 B28

bottom of page