top of page

PPZ° Tarieven

Per 1 oktober 2020         

PPZ° Strippenkaart      

             PPZ°12  Strippenkaart        144 euro        4 maanden

Af te schrijven Strippen

             PPZ° Mat Groep                    1 strip (vanaf 3 pers.)       

             PPZ° Mat Duet                      1,5 strip (pp)     

             PPZ° Private Sessie                3,5 strip       

PPZ° Bloksessie     

             PPZ° BlokSessie                     12 euro per sessie per blok

PPZ° Losse Sessie

             PPZ° Mat Groep                    18 euro  (vanaf 3 pers.)       

             PPZ° Mat Duet                      25 euro  pp     

             PPZ° Private Sessie                50 euro       

             PPZ° Rolling                           15 euro      

Een PPZ° Strippenkaart  koop je om voordeliger mee te doen in een groep sessie, duet of solo sessie. Vanaf 3 personen aanwezig is het tarief 1 strip pp. Als je met 2 personen van de groep aanwezig bent is het tarief pp 1,5 strip. Een private sessie is een combinatie van Pilates Mat, Pilates Apparatus of Rolling en er worden 3,5 strippen afgeschreven.

Condities: Een strippenkaart is 4 maanden geldig vanaf 1e sessie van kaart. Een sessie duurt 60 minuten. Afmelding graag per whatsapp, e-mail of sms 24 uur voor aanvang van sessie, anders wordt de sessie gerekend. Betaalde kaarten worden niet terugbetaald. Reis- parkeer -en tolkosten afhankelijk van locatie. Opzegging gelieve 1 maand van te voren.

Na de eerste sessie ontvang je jouw kaart digitaal per email, zodat de geldigheidsdatum bekend is. Vervolgens worden na elke sessie de benodigde strippen afgeschreven. Als je kaart vol is dan ontvang je het overzicht van je volle PPZ*Strippenkaart weer per email. Overzichtelijk en transparant.

Een PPZ°Bloksessie bestaat uit een aantal sessies (ongeveer 12 per blok). Je betaalt 1 tarief per blok en er is geen restitutie. Het is mogelijk om 1 gemiste sessie in te halen.

PPZ°Online is mogelijk voor sessies in studio Middelburg. Tarieven zijn het zelfde als bij aanwezigheid in studio. Graag vooraf aanmelden.

PPZ°  Algemene Voorwaarden  zijn te lezen voor en komen tot stand na het inleveren van het inschrijfformulier en/of bij deelname aan een (proef)sessie of workshop. De  algemene voorwaarden zijn ook op te vragen bij mij.

BTW ID nummer: NL00 1980 066 B28

bottom of page