top of page

PPZ° Tarieven

   PPZ° Strippenkaart      

          PPZ°12  Strippenkaart  198 euro  4 maanden

Af te schrijven Strippen

          PPZ° Private Sessie        3 strippen  (60 min.)

          PPZ° Private Sessie        2 strippen  (30 min.)

          PPZ° Mat Groep            1 strip

                   (alleen te gebruiken naast

                            min.  2x PS per maand)

PPZ° Zomerblok     

           PPZ° Mat Groep          108,00  euro ( 8 lessen)

PPZ° Losse Sessie

           PPZ° Mat Groep           18 euro

           PPZ° Private Sessie       60 euro   (60 min.)

           PPZ° Private Sessie       40 euro   (30 min.)

           PPZ° Rolling                  18 euro      

graag niet vooraf betalen
je ontvangt een factuur

Een PPZ° Strippenkaart  koop je om voordeliger Private Sessies (=PS) te volgen. Een Private Sessie is op afspraak en is een combinatie van Pilates Mat, Pilates Apparatus of Rolling. Er worden 3 strippen afgeschreven voor een 60 min. sessie, 2 strippen worden afgeschreven voor een 30 min. sessie (bijvoorbeeld bij ziekte of long-covid) en 1 strip wordt afgeschreven als je zo nu en dan met Mat Groep mee wilt doen.

Advies om persoonlijke lessen te volgen als je bijvoorbeeld lichamelijke klachten hebt of  Starter bent (ook als je een langere periode geen Pilates hebt gedaan).

Condities:  de persoonlijke strippenkaart is 4 maanden geldig vanaf 1e sessie van kaart. Les is op afspraak, afmelding graag per whatsapp, e-mail of sms uiterlijk 24 uur voor aanvang van sessie, anders wordt de sessie gerekend. Betaalde kaarten worden niet terugbetaald. Reis- parkeer -en tolkosten afhankelijk van locatie. Opzegging 1 maand van te voren.

Na de eerste sessie ontvang je jouw kaart digitaal per e-mail, zodat de geldigheidsdatum bekend is. Vervolgens worden na elke sessie de benodigde strippen afgeschreven. Als je kaart vol is dan ontvang je het overzicht van je volle PPZ*Strippenkaart weer per email. Overzichtelijk en transparant.

Het PPZ° Zomerblok 2024 gebruik je om mee te doen met de groepslessen.  Je betaalt een vast tarief om 1x in de week mee te doen op een vaste dag/tijd. Geen restitutie blok.  

Het blok is in de periode juli t/m september en omvat 8 lessen. Er zijn geen lessen op  24 en 26 juli, en 3 t/m 31 augustus. 

Advies om niet mee te doen met een groep als je starter bent of ernstige lichamelijke klachten hebt.

Doe je mee met het blok en wil je zo nu en dan een Private Sessie volgen neem dan graag contact op.

Wil je starten in een blok neem dan graag contact op.

 

PPZ° Losse sessies groep

Meld je aan als je zo nu en dan mee wilt doen met groepsles, alleen mogelijk als er voldoende plek is. Te late afmelding (uiterlijk 24 uur voor aanvang les) wordt gerekend.

PPZ° Algemene Voorwaarden  komen tot stand bij deelname aan een sessie of workshop. De  algemene voorwaarden zijn ook op te vragen bij mij.

BTW ID nummer: NL00 1980 066 B28

bottom of page